576039822

Hotel Lango

Informace

Pojeďte s námi v roce 2025 na dovolenou do Sivoty, u Jónského moře do hotelu Lango luxury living ****.

Hotel Lango luxury living **** se 2 bazény leží v centru malebného městečka Sivota a 900 m od pláže Zavia a také 900 m od pláže Galikos Molos.

Elegantní pokoje a mezonety se zvukovou izolací jsou prostorné a vkusně zařízené a kombinují moderní komfort s úchvatným výhledem. Jsou vybaveny koupelnou se soc. zařízením, toaletními potřebami, pantoflemi, fénem, klimatizací zdarma, TV, Wi-Fi připojením zdarma, trezorem, žehličkou kávovým a čajový setem, psacím stolem, šatní skříní, moskytiérou, balkonem/patiem s vlastním vstupem přímo k bazénu či výhledem na bazén (dle typu pokoje).

Všem klientům jsou k dispozici 2 bazény s lehátky a slunečníky, služba praní a žehlení prádla, směnárna, turistické informace, úschovna zavazadel, půjčovna aut, kyvadlový transfer, soukromé parkoviště, 24 h ostraha hotelu.

Mezonet: je úžasnou možností ubytování pro ty, kteří hledají skutečně příjemný pobyt. Toto ubytování je navrženo pro maximální luxus a pohodlí a nabízí prostorný a elegantně zařízený obývací pokoj, pohodlnou manželskou postel velikosti King a balkon s úžasným výhledem do okolí.  Mezonet je vybaven řadou moderních vymožeností, aby si hosté mohli užít skutečně relaxační pobyt. Mezi tyto vybavení patří vysokorychlostní Wi-Fi, velká TV s plochou obrazovkou, minibar a kávovar. Stejně luxusní je i vlastní koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma.

Deluxe Double Swim UP (sdílený bazén)  má pohodlnou king size postel s luxusním ložním prádlem a polštáři, které zajišťují klidný spánek. Pokoj má také TV s plochou obrazovkou, velkou otevřenou šatní skříň a vlastní koupelnu se sprchou a luxusními toaletními potřebami. Mezi další vybavení patří bezplatné vysokorychlostní Wi-Fi, mini lednička s občerstvením a kávovar Illy. Pokoje mají přímý vstup do bazénu.

Zájezdy do tohoto hotelu jsou pouze na zpětné potvrzení. Pokud vám nevyhovují výše uvedené termíny, rádi vám připravíme individuální nabídku na základě vašeho požadavku. V případě, že máte požadavek na jiný hotel, který není v naší nabídce, rádi vám ho také zajistíme.

Výše pobytové taxy platné od 1.1.2024 v Řecku je pro hotely dle kategorie 1,50-10 €/noc/pokoj. Další informace najdete zde.

Vzdálenost z letiště: Preveza 90 km.

Předběžné časy letů naleznete v sekci ke stažení zde.

Parametry

  • Stravování: Bez stravy, možnost dokoupit
  • Typ ubytování: Hotel
  • Výhled na moře: ne
  • Wifi připojení: ve společných prostorách
  • Trezor: za poplatek
  • Možnost zapůjčení motorového člunu: ano
  • Možnost potápění s instrukturem: ano
  • Možnost zapůjčení kola/koloběžky: ne
  • Turistika: ano
  • Klimatizace: zdarma
  • Vodní sporty na pláži: ne
  • Potápění: ano
  • Pláž: písčito-oblázková
  • Vstup do moře: pozvolný
  • Druh dovolené: klidná
  • S bazénem: ano
  • Vzdálenost od moře: 600 m
  • Vzdálenost od pláže: 900 m
Zobrazit mapu

Letovisko

Sivota je malé přímořské letovisko ležící na západním pobřeží Řecka. 26km od města Igoumenitsa a 33km od známého letoviska Parga. Pláže v letovisku jsou nositelem „Modré vlajky“, přidělované pouze místům s čistými a udržovanými plážemi. Kamkoliv se zde vydáte, pokaždé najdete větší či menší pláže s nádherným výhledem na moře a okolní krajinu. V Sivotě a blízkém okolí jsme napočítali celkem 27 pláží, rozmanitost a množství pláží v tomto počtu nenajdete na podstatně větších místech či ostrovech. Příjemné koupání je i na přilehlých ostrůvcích, ke kterým se můžete vypravit zapůjčeným člunem nebo výletní lodí. Základním orientačním bodem v Sivotě je nábřeží, kde můžete u frappé v kavárně pozorovat kotvící lodě, prodej ryb, nebo se procházet a pozorovat moře či západ slunce. Nechybí zde ani půjčovna aut, skútrů a motorových člunů.  Kouzlo Sivoty je v její pohostinnosti, krásné atmosféry pevniny a okolních ostrovů, které jsou na dohled.

Neuvěřitelná je zde barva moře, velké množství pláží s nádhernými kamínky a oblázky. Krása přírody, ale i veškerá dostupnost infrastruktury, což dělá ze Sivoty příjemné místo k odpočinku. Na nezapomenutelnou atmosféru má vliv jak místní podnebí, tak i dobrosrdečnost a přátelství místních obyvatel. Jestliže si chcete odpočinout u moře (aktivně či pasivně), Sivota je dobrá volba. A věřte, že vás v letovisku příjemní Řekové uvidí rádi, protože si váží turistů a jsou právem hrdi na toto nádherné místo, které přes veškerou vybavenost zůstává i nadále příjemným malým městečkem. Sivota je šikovné výchozí místo pro jednodenní výlety za historií (Dododni, Meteora, Nekromanteion), tak i za poznáním přírodních krás Vikos (nejhlubší propast v Evropě), horské vesničky Monodendri, Kipi a klenuté kamenné horské mosty z dob Turecké nadvlády. Při výletu k bájné řece Acheron se nabízí spojení bájné historie a přírody. Zajímavý cíl je též Ioannina – hlavní město oblasti Epirus, které ma orientální ráz. Hezký celodenní výlet za koupáním můžete podniknout lodí na pláže ostrovů Paxi a Antipaxi. 

Recenze

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Fotografie od klientů

Pro nahrání fotografií do fotosoutěže se musíte přihlásit.