map

Vila Messinian Nest - Opal

Informace

Pojeďte s námi v roce 2025 na dovolenou na řecký poloostrov Peloponés, který oficiálně patří k Jónským ostrovům, do jedné z vil z řady Messinian Nest Villas*****.

Messinian Nest Villas***** je komplex luxusních vil s privátními bazény. V každé z nich se může ubytovat 8 – 10 hostů. Klientům je k dispozici recepce, za poplatek privátní fitness lekce, masáže, golfové hřiště, transfery a úklidové služby.

Vily
Designové vily na vysoké úrovni obklopené přírodou a inspirované vášní pro pohostinnost nacházející se kolem oblasti zálivu Navario na západním pobřeží Messinia na Peloponésu. Naše vily se nacházejí v blízkosti proslulých golfových hřišť – Navarino Dunes a Navarino Bay. Vily Messinian Nest se stanou konečným cílem pro vaši relaxaci, omlazení a nezapomenutelnou dovolenou.

Vila Opal – Patrová vila s privátním bazénem s výhledem na moře, vzdálená 3km od pláže, Wi-Fi připojením, TV, klimatizací zdarma. Ve vile jsou 4 oddělené ložnice, každá s koupelnou s vanou / sprchou, 3 vlastní parkovací místa, pračka se sušičkou, topení, venkovní barbeque gril, vinotéka. Poloha umožňuje opravdové soukromí a přitom je v krátké dojezdové vzdálenosti do okolních pobřežních vesnic a pláží.

Výše uvedené ceny odpovídají vile „Opal“ a ceny v ceníku platí pouze při obsazení vily 8 osobami. Ceny na další vily nebo jiný počet hostů vám rádi připravíme na základě vašeho požadavku.

Zájezdy do tohoto hotelu jsou pouze na zpětné potvrzení. Pokud vám nevyhovují výše uvedené termíny, rádi vám připravíme individuální nabídku na základě vašeho požadavku. V případě, že máte požadavek na jiný hotel, který není v naší nabídce, rádi vám ho také zajistíme.

Výše pobytové taxy platné od 1.1.2024 v Řecku je pro hotely dle kategorie 1,50-10 €/noc/pokoj. Další informace najdete zde.

Vzdálenost z letiště: Araxos (letiště) - 180km Pylos, možnost letu do Kalamaty z okolních letišť (Mnichov,... pouze na vyžádání)

Předběžné časy letů naleznete v sekci ke stažení zde.

Web https://www.messiniannest.com/homepage/ 

Parametry

  • Stravování: Bez stravy, možnost dokoupit
  • Typ ubytování: Vila
  • Výhled na moře: ano
  • Wifi připojení: na pokoji
  • Trezor: zdarma
  • Možnost zapůjčení motorového člunu: ne
  • Možnost potápění s instrukturem: ne
  • Možnost zapůjčení kola/koloběžky: ne
  • Turistika: ne
  • Klimatizace: zdarma
  • Vodní sporty na pláži: ne
  • Potápění: ne
  • Vstup do moře: pozvolný
  • Druh dovolené: klidná
  • S bazénem: ano
  • Vzdálenost od moře: 4 000 m
  • Vzdálenost od pláže: 4 000 m
Zobrazit mapu

Ostrov

Velký poloostrov na jihu Řecka (21 550 km2), nejjižnější část řecké pevniny, se kterou jej pojí pouze úzká šíje prokopaná světoznámým Korintským průplavem (dokončen v roce 1893) a propojena známým mostem Rio-Antirio (dokončen v roce 2004). Poloostrov lze zcela právem nazvat bezednou pokladnicí Řecka. Nekonečná řada nejvýznamnějších památek vážících se na různá období bohaté řecké historie najdete právě zde. Podle pověsti Pelops, vnuk řeckého boha Dia, v závodě vozatajů o ruku krásné Hippodamie přemohl lstí jejího otce, krále Oinomaa a pak se ujal vlády. Proslavil se založením her v Olympii, kde byl údajně nakonec i pohřben. Peloponés se později stal jedním z předních bojišť antické i novodobé historie, ve starověku zde vznikala nejmocnější řecká palácová města a je považován za kolébku moderního řeckého státu. Právě zde v době bronzové vznikla významná Mykénská civilizace, později získává obrovský věhlas Sparta, v římské době se postupně stává významným přístav Pátrai (Patras – dodnes největší město poloostrova).

Z nejznámějších památek jmenujme alespoň Olympii- kolébku olympijských her, Epidaurus – antické divadlo, pevnost Palamida, Mykény – nejvýznamnější centrum rané řecké kultury, starověké město Tiryns, byzantské město Mystra (památka UNESCO). Seznam historických skvostů by byl nekonečný, Peloponés je totiž považován za místo s jejich největší koncentrací. Poloostrov je rozdělen do tří krajů a osmi regionálních jednotek. Je velmi rozmanitý, tvoří jej přímořské roviny s nádhernými plážemi a letovisky, které lákají čím dál více turistů, náhorní plošiny i vysoké hory. Nejvyšším horským masivem je Taygetos, nejvyšší hora měří 2407 m. Vládne zde příznivé středomořské klima a i proto zde sezóna trvá od dubna do října. Bujnou a rozmanitou vegetaci podtrhávají rozlehlé vinice, pomerančové a citrusové sady, nedozírné olivové háje, všudypřítomné cypřiše, eukalypty, fíkovníky. Jižní pobřeží Peloponésu oblévá Krétské moře, západní Jónské moře, severní část omývá Koryntský záliv a z východní strany pak Egejské moře. Mezi nejznámější a nejoblíbenější turistické oblasti, do kterých se ročně vypraví statisíce turistů hledajících nekonečně dlouhé písečné pláže nebo místa komornější a dekorovaná úchvatnými přírodními scenériemi, se řadí Kyllini, Levreotiki, Skafidia, Kalamata, Ilia, Niforeika, Stoupa, Petalidi či Tolo.

Zajímavé cíle

Recenze

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Fotografie od klientů

Pro nahrání fotografií do fotosoutěže se musíte přihlásit.